Rodekool met tutti frutti
bewaar
bewaar

Rodekool met tutti frutti

Met tutti frutti, kaneel en rode wijn geef je rodekool een verrassend zoet-kruidige smaak.

15 min. bereiden / 45 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rodekool in de lengte in parten, verwijder de harde kern en snijd de kool in dunne reepjes. Snipper de ui. Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg het zout, de suiker, kaneelstokjes en wijn toe en kook 1 min. mee.

Schep de kool en tutti frutti erdoor en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en stoof het mengsel 45 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in 10 min. op laag vuur.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekool met tutti frutti

Met tutti frutti, kaneel en rode wijn geef je rodekool een verrassend zoet-kruidige smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig