Tutti frutti
bewaar
bewaar

Tutti frutti

Gedroogd fruit in een heerlijke saus, oftewel: tutti frutti! Lekker met rijstepap, havermout of als bijgerecht bij vlees. 

5 min. bereiden / 8 uur 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de gember in plakjes. Meng de tutti frutti en rozijnen in een hoge steelpan met het appelsap, de kaneel en gember. Laat ca. 8 uur of 1 nacht weken.

Breng de tutti frutti in het vocht aan de kook en laat op laag vuur afgedekt met de deksel ca. 30 min. zachtjes koken.

Verwijder de gember en kaneelstokjes voor het serveren.

serveertipLekker met rijstepap, havermout of als bijgerecht bij vlees.
variatietipJe kunt ook vers fruit zoals nectarines, perzik of toevoegen terwijl de tutti frutti kookt.
serveertipLekker met yoghurt.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tutti frutti

Gedroogd fruit in een heerlijke saus, oftewel: tutti frutti! Lekker met rijstepap, havermout of als bijgerecht bij vlees. 

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig