Zalm 'mi-cuit' met sinaasappel
bewaar
bewaar

Zalm 'mi-cuit' met sinaasappel

20 min. bereiden / 2 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Zet de ovengrill aan. Dep de zalm droog met keukenpapier. Halveer en snijd de helften in dunne plakken.

Snijd de rozemarijn fijn en meng met de olie. Verdeel de helft van de olie over de schaal. Leg de zalm er dakpansgewijs op en bestrooi met peper en zout.

Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat u het vruchtvlees er gemakkelijk met uw mes tussenuit kunt wippen. Knijp het sap uit de achtergebleven vliesjes en vang op.

Zet de schaal 2 min. onder de grill. De zalm wordt zo lauwwarm en halfgaar (mi-cuit).Verdeel er de sinaasappelpartjes, olijven, kappertjes, het sap en de rest van de rozemarijnolie over.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm 'mi-cuit' met sinaasappel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig