Sardines in Spaanse marinade
bewaar
bewaar

Sardines in Spaanse marinade

0 min. bereiden / 1 uur 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Knoflook pellen en fijnhakken. Azijn met 3 eetlepels water aan de kook brengen. Knoflook, laurier, tijm en kruidnagels aan azijn toevoegen. Ca. 5 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen sardines met keukenpapier droogdeppen en op schaaltje leggen. Marinade erover schenken. Wortelsalade erop scheppen. In koelkast ca. 1 uur laten marineren. Ca. 1/2 uur voor serveren uit koelkast halen. Lekker op sneetje geroosterd brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sardines in Spaanse marinade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig