Sardines in Spaanse marinade
Aan de slag
Knoflook pellen en fijnhakken. Azijn met 3 eetlepels water aan de kook brengen. Knoflook, laurier, tijm en kruidnagels aan azijn toevoegen. Ca. 5 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen sardines met keukenpapier droogdeppen en op schaaltje leggen. Marinade erover schenken. Wortelsalade erop scheppen. In koelkast ca. 1 uur laten marineren. Ca. 1/2 uur voor serveren uit koelkast halen. Lekker op sneetje geroosterd brood.
Sardines in Spaanse marinade
null porties
25 kcal
0 min. bereiden
90 min. wachten
Aan de slag
Knoflook pellen en fijnhakken. Azijn met 3 eetlepels water aan de kook brengen. Knoflook, laurier, tijm en kruidnagels aan azijn toevoegen. Ca. 5 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen sardines met keukenpapier droogdeppen en op schaaltje leggen. Marinade erover schenken. Wortelsalade erop scheppen. In koelkast ca. 1 uur laten marineren. Ca. 1/2 uur voor serveren uit koelkast halen. Lekker op sneetje geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
2 eetlepels wiite wijnazijn
2 laurierblaadjes
1 theelepel gedroogde tijm
3 kruidnagels
1 blikje sardines in olie
2 eetlepels wortelsalade (pot)
Dit heb je nodig
keukenpapier