Puree met spinazie en ricotta
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit na 15 min. de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Zet het vuur uit en doe de kaas erbij.
Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie erdoor en breng op smaak met peper, zout en de nootmuskaat. Lekker met een Toscaanse carré en tomatensalade.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Puree met spinazie en ricotta
bijgerecht
null personen
365 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit na 15 min. de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Zet het vuur uit en doe de kaas erbij.
Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie erdoor en breng op smaak met peper, zout en de nootmuskaat. Lekker met een Toscaanse carré en tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
3 el olijfolie
2 uien
1 zak spinazie
1 bakje ricotta
1 mespunt nootmuskaat
Dit heb je nodig
pureestamper