Dikke room ('clotted cream')
Dikke room, in het Engels clotted cream, is een stevige en ingedikte room met een hoog vetpercentage van 64%. Het wordt in Engeland veel gegeten bij scones. In deze cheatversie gaan we aan de slag met crème fraîche en mascarpone.
Aan de slag
Klop de crème fraîche en mascarpone apart van elkaar luchtig en spatel voorzichtig door elkaar. Meng niet te hard want dan wordt het mengsel te slap.
Dikke room ('clotted cream')
Dikke room, in het Engels clotted cream, is een stevige en ingedikte room met een hoog vetpercentage van 64%. Het wordt in Engeland veel gegeten bij scones. In deze cheatversie gaan we aan de slag met crème fraîche en mascarpone.
bijgerecht
null porties
115 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de crème fraîche en mascarpone apart van elkaar luchtig en spatel voorzichtig door elkaar. Meng niet te hard want dan wordt het mengsel te slap.
combinatietip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g crème fraîche
150 g mascarpone
Dit heb je nodig
garde