Chocolade cupcakes
bewaar
bewaar

Chocolade cupcakes

40 min. bereiden / 40 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de cakevormpjes over de muffinvorm. Klop met een mixer de boter met de suiker luchtig en lichtbruin. Voeg de eieren 1 voor 1 toe. Voeg het volgende ei toe als het vorige is opgenomen. Klop nog 2 min. Spatel het bakmeel en de cacao erdoor. Voeg de melk toe en de pure en witte chocolade.

Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak in 15-20 min. gaar. Laat eerst 5 min. in de vorm, en vervolgens uit de vorm op een rooster afkoelen.

Doe de melkchocolade in een pan en hang deze in een iets grotere pan met bijna kokend water (au bain-marie). Laat de chocolade smelten en bestrijk de afgekoelde cupcakes ermee. Versier ze eventueel met een noot.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocolade cupcakes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig