Krieltjes en courgette
Zo simpel kan het zijn: de aardappelen en groenten gaan gewoon samen de oven in.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ongeschilde krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
Snijd de courgette in schuine, dikke plakken en verdeel ze met de knoflook tussen de krieltjes. Besprenkel met de olie en bestrooi met het zeezout.
Bak in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Neem uit de oven en bestrooi met de bosui. Lekker met een rundertartaartje.
Krieltjes en courgette
Zo simpel kan het zijn: de aardappelen en groenten gaan gewoon samen de oven in.
bijgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ongeschilde krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
Snijd de courgette in schuine, dikke plakken en verdeel ze met de knoflook tussen de krieltjes. Besprenkel met de olie en bestrooi met het zeezout.
Bak in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Neem uit de oven en bestrooi met de bosui. Lekker met een rundertartaartje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g krieltjes met schil
2 courgettes
6 tenen knoflook
4 el traditionele olijfolie
2 el grof zeezout