Ovengroenten zomer
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de groenten schoon en snijd ze in blokken van 1 ½ cm. Snijd de knoflook in plakjes.
Meng de groente in de braadslee met de knoflook, breng op smaak met chilipeper en zout en schep de olie erdoor. Zet de braadslee op het rooster in het midden van de oven. Rooster de groenten in ca. 40 min. lichtbruin en gaar. Schep ze tussentijds 2 of 3 keer om.
Ovengroenten zomer
bijgerecht
null personen
125 kcal
10 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de groenten schoon en snijd ze in blokken van 1 ½ cm. Snijd de knoflook in plakjes.
Meng de groente in de braadslee met de knoflook, breng op smaak met chilipeper en zout en schep de olie erdoor. Zet de braadslee op het rooster in het midden van de oven. Rooster de groenten in ca. 40 min. lichtbruin en gaar. Schep ze tussentijds 2 of 3 keer om.
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
1 courgette
2 rode paprika's
2 tenen knoflook
1 tl gemalen chilipeper
1 tl grof zeezout
4 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
ruime braadslede bekleed met bakpapier