Ananas-wortel-gembersap
bewaar
bewaar

Ananas-wortel-gembersap

10 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de boven- en onderkant van de ananas. Zet de vrucht rechtop op de snijplank en snijd rondom met een scherp mes de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte doormidden en snijd elke helft in 4 of 5 parten, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen. Halveer de penen in de lengte. Doe de gember in de sapcentrifuge, gevolgd door de peen en ananas. Vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananas-wortel-gembersap

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig