Rozerode rijstsalade
bewaar
bewaar

Rozerode rijstsalade

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schenk het bietensap in de pan en voeg de rijst en zout naar smaak toe. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Laat 10 min. op laag vuur koken. Giet af en laat nog 5 min. staan met de deksel op de pan. Schep de rijst in een lage schaal en laat 15 min. afkoelen.

Snijd ondertussen de bietjes in partjes. Voeg samen met de olie en ketchup toe aan de rijst en schep om. Voeg de augurk, tomaat en bosui toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met braadworst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rozerode rijstsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig