Varkensfiletlapjes met druiven
Aan de slag
Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.
Vlees braden
Instructievideo - 01:13 min.
Varkensfiletlapjes met druiven
bijgerecht
null personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 varkensfiletlapjes
25 g boter
3 el olijfolie
1 el gedroogde rozemarijn
2 el vloeibare honing
½ bak pitloze