Chipolataworstjes met aardappelpuree en sperziebonen
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Maak van de runderchipolata kleine worstjes: draai op 2 plaatsen in en snijd door. Verhit 25 g boter en bak de worstjes 8 min. Stamp de aardappelen met de rest van de boter en melk met een pureestamper tot puree. Meng er peterselie door. Serveer met de sperziebonen en worstjes.
Chipolataworstjes met aardappelpuree en sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Maak van de runderchipolata kleine worstjes: draai op 2 plaatsen in en snijd door. Verhit 25 g boter en bak de worstjes 8 min. Stamp de aardappelen met de rest van de boter en melk met een pureestamper tot puree. Meng er peterselie door. Serveer met de sperziebonen en worstjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
600 g sperziebonen
1 schaal runderchipolata
50 g boter
150 ml melk
1 bakje platte peterselie