Chipolataworstjes met aardappelpuree en sperziebonen
bewaar
bewaar

Chipolataworstjes met aardappelpuree en sperziebonen

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Maak van de runderchipolata kleine worstjes: draai op 2 plaatsen in en snijd door. Verhit 25 g boter en bak de worstjes 8 min. Stamp de aardappelen met de rest van de boter en melk met een pureestamper tot puree. Meng er peterselie door. Serveer met de sperziebonen en worstjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chipolataworstjes met aardappelpuree en sperziebonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig