Aardappelpuree met kidneybonen
Aan de slag
Schil de aardappelen en kook ze 20 min. in ruim water met wat zout gaar. Giet af. Verwarm de melk in een steelpannetje op laag vuur tot tegen de kook. Voeg de melk en de boter aan de aardappelen toe. Stamp met de pureestamper tot puree.
Meng de bonen en de cayennepeper erdoor en breng op smaak met zout. Lekker met gehaktbal met kaas & mosterd en sperziebonen met amandel (recepten elders op ah.nl/recepten).
Pureren
Instructievideo - 00:51 min.
Aardappelpuree met kidneybonen
bijgerecht
null personen
265 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en kook ze 20 min. in ruim water met wat zout gaar. Giet af. Verwarm de melk in een steelpannetje op laag vuur tot tegen de kook. Voeg de melk en de boter aan de aardappelen toe. Stamp met de pureestamper tot puree.
Meng de bonen en de cayennepeper erdoor en breng op smaak met zout. Lekker met gehaktbal met kaas & mosterd en sperziebonen met amandel (recepten elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
150 ml halfvolle melk
25 g boter
1 blikje rode-kidneybonen
1 tl cayennepeper
Dit heb je nodig
pureestamper