Kipfilet met groenten en pesto
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 4 min. Keer halverwege. Neem de kip uit de pan. Fruit de ui in dezelfde pan. Bak de sperziebonen 1 min. mee. Voeg de bevroren tuinerwten, pesto en 75 ml water toe.
Leg de kip tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 10 min. gaar. Voeg 3/4 van de peterselie toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kip en groenten met de rijst. Bestrooi met de rest van de peterselie.
Kipfilet met groenten en pesto
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 4 min. Keer halverwege. Neem de kip uit de pan. Fruit de ui in dezelfde pan. Bak de sperziebonen 1 min. mee. Voeg de bevroren tuinerwten, pesto en 75 ml water toe.
Leg de kip tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 10 min. gaar. Voeg 3/4 van de peterselie toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kip en groenten met de rijst. Bestrooi met de rest van de peterselie.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst
400 g kipfilet
2 el olijfolie mild
2 uien
1 zak gebroken sperziebonen
250 g tuinerwten
½ potje pesto alla genovese
1 zakje peterselie