Vleesspies met pesto-bonensalade
bewaar
bewaar

Vleesspies met pesto-bonensalade

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook de sperzie-bonen in weinig water met wat zout in 6 min. beetgaar. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Meng de pesto met 1 el olie. Schep met de ui door de sperziebonen. Breng de salade op smaak met peper.

Prik de aardappelen met een vork rondom in en pof ze 8 min. op vol vermogen in de magnetron. Haal ze eruit en laat ze gewikkeld in een schone keukendoek 5 min. nagaren.

Rijg de varkenshaaspuntjes, de braadworst en de courgette aan de barbecuespiesen. Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen en bak de spiesen in 10-12 min. rondom goudbruin en gaar. Of steek de barbecue aan, bestrijk de spiesen met de rest van de olie en rooster ze in 10-12 min. rondom goudbruin en gaar. Serveer de spiesen met de gepofte aardappel en de bonensalade.

algemeenBBQ-tip: Pof de aardappelen tussen de hete kolen op de barbecue. Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze in 40-45 min. gaar worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vleesspies met pesto-bonensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig