Maïskipfilet met boterbonen en tapenade
bewaar
bewaar

Maïskipfilet met boterbonen en tapenade

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets in 15-20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken.

Snijd de salade-ui in stukjes van 2 cm. Halveer de olijven. Snijd de knoflook heel fijn. Meng met de olie en de helft van de tapenade tot een dressing. Schep de dressing door de limabonen, olijven en salade-ui. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de salade over de borden en leg de kipfilet erop. Verdeel de rest van de tapenade over de kipfilet.

combinatietipLekker met een salade van tomaten, rucola en witte balsamicoazijn

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maïskipfilet met boterbonen en tapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig