Rozemarijnbiefstuk
bewaar
bewaar

Rozemarijnbiefstuk

15 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn, maar bewaar wat takjes voor garnering. Snijd de naaldjes zo fijn mogelijk. Meng in een kom met de olie, knoflook en flink wat peper. Voeg de biefstuk toe en schep alles om, zodat de biefstuk en de kruidenolie goed gemengd zijn. Laat op kamertemperatuur 30 min. afgedekt marineren.

Verhit de grillpan en gril de biefstukken op hoog vuur ca. 5 min. voor rood vlees of 8 min. voor minder rood vlees. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten en garneer met de achtergehouden takjes rozemarijn. Lekker na de spaghetti all'arrabbiata en met de gegrilde groenten (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Vlees grillen

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rozemarijnbiefstuk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig