Biefstuk met witlof en rucola
Aan de slag
Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof in 4 parten.
Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 'rare' in ca. 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel.
Snijd de biefstuk in plakken van ca. 1/2 cm. Leg op een bord. Verdeel het witlof en de rucola erover. Besprenkel met de olijfolie extra vierge. Bestrooi met peper.
Biefstuk met pepersaus maken
Instructievideo - 04:54 min.
Biefstuk met witlof en rucola
voorgerecht
null personen
190 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof in 4 parten.
Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 'rare' in ca. 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel.
Snijd de biefstuk in plakken van ca. 1/2 cm. Leg op een bord. Verdeel het witlof en de rucola erover. Besprenkel met de olijfolie extra vierge. Bestrooi met peper.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 stronken witlof
600 g biefstukken
3 el traditionele olijfolie
40 g rucola
3 el olijfolie extra vierge