Biefstuk met gorgonzola en rucola
Aan de slag
Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit een koekenpan op hoog vuur en doe 25 g boter in de pan zodra deze heet is. Wacht tot het schuim van de boter verdwijnt en leg de biefstukken in de pan. Voeg na 1 min. de rest van de boter toe.
Houd de biefstukken in beweging. Bak de biefstukken naar wens rare, medium of well done. Haal de biefstukken uit de pan en laat op een (warm) bord 5 min. rusten onder een deksel.
Doe de rucola in een kom en besprenkel met de olie en de azijn. Verdeel de kaas in 4 porties en leg op elke biefstuk een portie kaas en wat rucola.
Biefstuk met gorgonzola en rucola
bijgerecht
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit een koekenpan op hoog vuur en doe 25 g boter in de pan zodra deze heet is. Wacht tot het schuim van de boter verdwijnt en leg de biefstukken in de pan. Voeg na 1 min. de rest van de boter toe.
Houd de biefstukken in beweging. Bak de biefstukken naar wens rare, medium of well done. Haal de biefstukken uit de pan en laat op een (warm) bord 5 min. rusten onder een deksel.
Doe de rucola in een kom en besprenkel met de olie en de azijn. Verdeel de kaas in 4 porties en leg op elke biefstuk een portie kaas en wat rucola.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schalen premium biefstuk
50 g boter
1 zakje rucola
3 el olijfolie extra vierge
1 el balsamicoazijn
50 g Gorgonzola