Sperziebonen met rucola en kaas
bewaar
bewaar

Sperziebonen met rucola en kaas

De Parmezaanse kaas en rucola geven deze bonensalade een Italiaans extraatje.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen in 7 min. beetgaar. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken.

Klop de azijn, olie, honing en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de tomaten in reepjes en meng met de sperziebonen en rucola. Schenk de dressing erover en schaaf de kaas erboven.

algemeenMet de rest van de zongedroogde tomaten kunt u lekkere crostini met roomkaas maken.

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen met rucola en kaas

De Parmezaanse kaas en rucola geven deze bonensalade een Italiaans extraatje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig