Sperziebonen met gegrilde romaatjes
bewaar
bewaar

Sperziebonen met gegrilde romaatjes

De gegrilde tomaatjes hebben wél die grillsmaak, maar zijn ook nog lekker zacht

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen in 7 min. beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Gril de romaatjes 4 min. tot er zwarte vlekjes op komen. Keer regelmatig.

Snipper de sjalot heel fijn. Klop met de honing, dragon, azijn en olie tot een dressing. Giet de sperziebonen af. Schep de dressing erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de romaatjes op de bonen.

combinatietipLekker met gegrilde kip en gebakken aardappelen.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen met gegrilde romaatjes

De gegrilde tomaatjes hebben wél die grillsmaak, maar zijn ook nog lekker zacht

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig