Hollandse balletjes en rösties
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 20 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes. Doe de spinazie en de komkommer in een schaal. Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.
Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden. Serveer met de salade.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Hollandse balletjes en rösties
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 20 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes. Doe de spinazie en de komkommer in een schaal. Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.
Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden. Serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappelrösties
2 el olijfolie
1 schaal Hollandse gehaktballetjes
2 eieren
1 zak spinazie
1 komkommer
4 el mosterd-dilledressing
Dit heb je nodig
bakpapier