Reuzengarnalen met chili en witte kaas
Aan de slag
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Verhit de boter in een koekenpan of wok en roerbak de garnalen met de knoflook en chilipeper 4 min. Voeg de peterselie toe en bak nog 1 min. Verkruimel de kaas boven de garnalen en verwarm nog 1 min. Serveer in de pan of in een schaal. Lekker met een frisse komkommersalade en pain cereales (brood).
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Reuzengarnalen met chili en witte kaas
hoofdgerecht
null personen
340 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Verhit de boter in een koekenpan of wok en roerbak de garnalen met de knoflook en chilipeper 4 min. Voeg de peterselie toe en bak nog 1 min. Verkruimel de kaas boven de garnalen en verwarm nog 1 min. Serveer in de pan of in een schaal. Lekker met een frisse komkommersalade en pain cereales (brood).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak reuzengarnalen
75 g boter
3 tenen knoflook
1 tl chilipeper
1 bakje platte peterselie
1 pakje witte kaas