Chipolata's met paprikadip
bewaar
bewaar

Chipolata's met paprikadip

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Draai elk worstje in het midden in, zodat er 2 worstjes ontstaan. Snijd ze los van elkaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 8 min. bruin en gaar.

Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus. Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.

algemeenSnijd de rest van de gegrilde paprika's in kleine stukjes en mix met zuivelspread. Lekker op een toastje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chipolata's met paprikadip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig