IJsje van thee, appel en gember
Deze appel-gember waterijsjes zijn heerlijk dorstlessend op een zomerdag
Aan de slag
Schenk 500 ml kokend water in een theepot en laat 5 min. staan. Laat de groene thee samen met een paar plakjes verse gember ca. 3 min. trekken. Voeg de vloeibare honing en het citroensap toe. Laat verder afkoelen en verwijder de zakjes en de gember. Snijd 6 flinterdunne schijven van de appel. Verdeel de appelschijven over de ijsvormpjes en vul aan met de thee. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
IJsje van thee, appel en gember
Deze appel-gember waterijsjes zijn heerlijk dorstlessend op een zomerdag
nagerecht
null porties
55 kcal
15 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Schenk 500 ml kokend water in een theepot en laat 5 min. staan. Laat de groene thee samen met een paar plakjes verse gember ca. 3 min. trekken. Voeg de vloeibare honing en het citroensap toe. Laat verder afkoelen en verwijder de zakjes en de gember. Snijd 6 flinterdunne schijven van de appel. Verdeel de appelschijven over de ijsvormpjes en vul aan met de thee. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes groene thee
0 een paar plakjes verse gember
6 el vloeibare honing
1 citroen
1 appel
Dit heb je nodig
ijsvormpjes