IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
Aan de slag
Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
nagerecht
null porties
85 kcal
10 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g verse frambozen
1 el poedersuiker
500 g vanilleyoghurt
Dit heb je nodig
blender of staafmixer
ijsvormpjes