IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
bewaar
bewaar

IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl

10 min. bereiden / 5 uur wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

algemeenU kunt de ijsjes met zuivel maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig