Chocoladeframbozen
bewaar
bewaar

Chocoladeframbozen

10 min. bereiden / 1 uur wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.

Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.

algemeenU kunt natuurlijk ook andere soorten fruit in het glazuur dippen. Denk aan hele aardbeien, stukjes appel of plakjes banaan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocoladeframbozen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig