Chocoladeframbozen
Aan de slag
Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.
Chocoladeframbozen
nagerecht
null personen
55 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tl cacaopoeder
6 el poedersuiker
125 g frambozen
Dit heb je nodig
satéprikkers