Sinaasappel-nectarine-ijsjes
bewaar
bewaar

Sinaasappel-nectarine-ijsjes

Houd de vormpjes even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

15 min. bereiden / 5 uur wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verhit het water met de suiker totdat alle suiker is opgelost. Laat afkoelen. Snijd de nectarine in partjes. Voeg het sinaasappelsap toe aan de suikersiroop. Verdeel de partjes nectarine over de ijsvormpjes. Vul de ijsvormpjes aan met het sinaasappel-siroopmengsel. Zet in de vriezer en laat in minimaal 5 uur bevriezen.

bewaartipJe kunt de ijsjes maximaal 3 maanden in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vormpjes gaan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sinaasappel-nectarine-ijsjes

Houd de vormpjes even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig