Sinaasappel-nectarine-ijsjes
Houd de vormpjes even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.
Aan de slag
Verhit het water met de suiker totdat alle suiker is opgelost. Laat afkoelen. Snijd de nectarine in partjes. Voeg het sinaasappelsap toe aan de suikersiroop. Verdeel de partjes nectarine over de ijsvormpjes. Vul de ijsvormpjes aan met het sinaasappel-siroopmengsel. Zet in de vriezer en laat in minimaal 5 uur bevriezen.
Sinaasappel-nectarine-ijsjes
Houd de vormpjes even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.
nagerecht
null porties
80 kcal
15 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Verhit het water met de suiker totdat alle suiker is opgelost. Laat afkoelen. Snijd de nectarine in partjes. Voeg het sinaasappelsap toe aan de suikersiroop. Verdeel de partjes nectarine over de ijsvormpjes. Vul de ijsvormpjes aan met het sinaasappel-siroopmengsel. Zet in de vriezer en laat in minimaal 5 uur bevriezen.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g water
80 g kristalsuiker
1 nectarine
3 medium handsinaasappels
Dit heb je nodig
ijsvormpjes