IJsje van mango-banaan
Aan de slag
Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel. Snijd de mango in stukjes. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
Hoe moet je schillen?
Instructievideo - 02:06 min.
IJsje van mango-banaan
nagerecht
null porties
80 kcal
15 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel. Snijd de mango in stukjes. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 banaan
1 pakje kokosmelk
2 el suiker
1 mango
1 limoen
Dit heb je nodig
blender of staafmixer, ijsvormpjes