IJsje van mango-banaan
bewaar
bewaar

IJsje van mango-banaan

15 min. bereiden / 5 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel. Snijd de mango in stukjes. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

algemeenU kunt de ijsjes maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

Hoe moet je schillen?

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJsje van mango-banaan

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig