Warme mango met kokosroom
Aan de slag
Kokos in droge koekenpan kort roosteren. Limoen schoonboenen en schil boven kom raspen. Kokosmelk, gembersiroop en mango door limoenrasp scheppen. Mangomengsel over vellen aluminiumfolie verdelen en bestrooien met geroosterde kokos. Pakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Mango 10 min. verwarmen. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Lekker met vanilleijs.
Warme mango met kokosroom
nagerecht
null personen
150 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kokos in droge koekenpan kort roosteren. Limoen schoonboenen en schil boven kom raspen. Kokosmelk, gembersiroop en mango door limoenrasp scheppen. Mangomengsel over vellen aluminiumfolie verdelen en bestrooien met geroosterde kokos. Pakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Mango 10 min. verwarmen. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Lekker met vanilleijs.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels geraspte kokos
1 limoen
½ pakje romige kokosmelk
2 eetlepels gembersiroop
1 blik mango slices
Dit heb je nodig
aluminiumfolie