Koriander-citroenkrieltjes
Aan de slag
Kook de krieltjes met schil 10 min. in ruim water met zout. Giet af en laat een beetje afkoelen. Halveer de krieltjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en krieltjes 4 min. Bestrooi met de gemalen koriander en peper en zout naar smaak. Snijd de citroen in dunne parten en voeg toe. Bak ca. 4 min. mee. Neem van het vuur en bestrooi met de verse koriander.
Koriander-citroenkrieltjes
bijgerecht
null personen
230 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes met schil 10 min. in ruim water met zout. Giet af en laat een beetje afkoelen. Halveer de krieltjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en krieltjes 4 min. Bestrooi met de gemalen koriander en peper en zout naar smaak. Snijd de citroen in dunne parten en voeg toe. Bak ca. 4 min. mee. Neem van het vuur en bestrooi met de verse koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakken aardappelen
4 el olijfolie
1 teen knoflook
1 tl gemalen koriander (ketoembar)
1 citroen
1 bakje koriander