Koude kip met limoenmayo
bewaar
bewaar

Koude kip met limoenmayo

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan water met 2 tl zout aan de kook. Voeg de kipfilet toe en laat in ca. 12 min. gaar worden. Houd het water tegen de kook aan (pocheren). Neem de kip uit de pan en laat iets afkoelen.

Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Meng de mayonaise met het rasp en sap en breng op smaak met tabasco, peper en zout.

Snijd de kip in dunne plakjes. Scheur het basilicum in grove stukken en meng met de rucola en koriander. Verdeel over 4 borden. Leg de kip erop en verdeel de mayonaise erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak.

Vis pocheren

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koude kip met limoenmayo

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig