Lasagnette met tomaat en ansjovis
bewaar
bewaar

Lasagnette met tomaat en ansjovis

15 min. bereiden / 25 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal. Meng de knoflook met 2 el olie en besprenkel de tomaten ermee. Bestrooi met peper en zout. Rooster de tomaten ca. 25 min. in de oven.

Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van ca. 3 cm. Kook in ruim water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af.

Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes. Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om. Lekker met grof gesneden basilicum.

algemeenServeer er voor een complete maaltijd een tartaartje en rucolasalade met olijfolie en azijn bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagnette met tomaat en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig