Krabtartaar met avocado en mango
bewaar
bewaar

Krabtartaar met avocado en mango

Lekker fris voorgerecht en mooi kleurrijk op tafel.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de surimiflakes in kleine blokjes van ½ cm (brunoise). Schil de mango en snijd het vruchtvlees ook brunoise.

Schil en rasp de gember. Meng met de mayonaise en voeg het kerriepoeder toe. Pers de citroen uit. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees brunoise.

Meng de kerriemayonaise met de surimi, avocado en mango. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Schep in elke serveerring 1 portie. Duw goed aan en verwijder de ring, zodat er een mooi gevormd tartaartje op het bord ligt. Garneer met een beetje tuinkers.

Krabtartaar met avocado en mango

Instructievideo - 02:33 min.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krabtartaar met avocado en mango

Lekker fris voorgerecht en mooi kleurrijk op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig