Knapperige koriander-tofu
bewaar
bewaar

Knapperige koriander-tofu

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Tofu in ca. 8 plakken van 1 cm dik snijden en goed droog deppen. Knoflook pellen en uitpersen. Koriander fijn hakken. In diep bord eieren loskloppen met knoflook, koriander en royaal zout en peper. Boven ander bord beschuiten verkruimelen. Plakken tofu door eimengsel wentelen, ca. 5 minuten erin laten liggen (regelmatig omwentelen) en vervolgens door beschuitkruim halen. In koekenpan olijfolie verhitten en plakken tofu in ca. 5 minuten knapperig bruin bakken. Serveren op bedje van biologische jonge bladsla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knapperige koriander-tofu

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig