Waterzooi van zalmfilet met venkel
bewaar
bewaar

Waterzooi van zalmfilet met venkel

Bouillon met vis, groente en krieltjes. Lekker romig!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bosui in stukken van 1 cm. Snijd de het groen van de venkelknollen fijn en houd apart. Halveer de venkelknollen en snijd in dunne plakken. Smelt de boter in een ruime pan en fruit de bosui 1 min. Schep de venkel en krieltjes erdoor. Voeg het water en bouillontablet toe. Kook 5 min. op laag vuur.

Snijd ondertussen de zalm in grove stukken. Voeg toe en laat in 7 min. gaar worden. Breng op smaak met peper. Klop ondertussen de slagroom bijna stijf. Rasp de gele schil van de citroen en schep door de slagroom. Verdeel de waterzooi over 4 warme, diepe borden. Schep in elk bord een lepel room en garneer met het venkelgroen.

Waterzooi van zalmfilet met venkel

Instructievideo - 02:55 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Waterzooi van zalmfilet met venkel

Bouillon met vis, groente en krieltjes. Lekker romig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig