Cajunsteak met avocado
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Doe de oregano, cayennepeper, gebakken uitjes, het paprikapoeder, knoflookpoeder en zeezout in de vijzel en maal fijn.
Bestrijk de biefstuk met 2 el olie en het cajunkruidenmengsel. Laat ca. 15 min. marineren.
Bestrijk ondertussen de paprika en de bosui met de rest van de olie en gril 5 min. op de barbecue. Laat afkoelen op een bord. Meng de avocado met de paprika en de bosui. Besprenkel de groenten met citroensap. Bestrooi met peper en zout.
Gril het vlees in ca. 6 min. medium gaar. Keer regelmatig. Neem van de barbecue, besprenkel met wat citroensap en laat 5 min. rusten. Serveer met de groente. Lekker met gele rijst.
Vlees grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:53 min.
Cajunsteak met avocado
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Doe de oregano, cayennepeper, gebakken uitjes, het paprikapoeder, knoflookpoeder en zeezout in de vijzel en maal fijn.
Bestrijk de biefstuk met 2 el olie en het cajunkruidenmengsel. Laat ca. 15 min. marineren.
Bestrijk ondertussen de paprika en de bosui met de rest van de olie en gril 5 min. op de barbecue. Laat afkoelen op een bord. Meng de avocado met de paprika en de bosui. Besprenkel de groenten met citroensap. Bestrooi met peper en zout.
Gril het vlees in ca. 6 min. medium gaar. Keer regelmatig. Neem van de barbecue, besprenkel met wat citroensap en laat 5 min. rusten. Serveer met de groente. Lekker met gele rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 tl gedroogde oregano
1 mespunt cayennepeper
4 el gebakken uitjes
2 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
2 tl grof zeezout
2 schaaltjes biefstuk
4 el olijfolie
2 rode paprika's
1 zakje bosui
2 avocado's
1 citroen
Dit heb je nodig
vijzel