Wortelpuree
Aan de slag
Snijd de wortels en aardappel in stukjes. Verwarm de olie in een pan, en schep de stukjes wortel en aardappel erdoor. Voeg 2 el water toe. Leg de deksel op de pan en stoof de groente op een heel zacht pitje in ca. 12 min. gaar.
Voeg de mascarpone toe en verkruimel de bouillontablet erboven. Pureer de groente met de staafmixer en voeg naar smaak peper toe. Strooi de peterselie erover. Lekker in plaats van aardappelpuree bij vis uit de oven of stoofvlees.
Wortelpuree
bijgerecht
null personen
100 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de wortels en aardappel in stukjes. Verwarm de olie in een pan, en schep de stukjes wortel en aardappel erdoor. Voeg 2 el water toe. Leg de deksel op de pan en stoof de groente op een heel zacht pitje in ca. 12 min. gaar.
Voeg de mascarpone toe en verkruimel de bouillontablet erboven. Pureer de groente met de staafmixer en voeg naar smaak peper toe. Strooi de peterselie erover. Lekker in plaats van aardappelpuree bij vis uit de oven of stoofvlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g winterwortels
100 g aardappel
1 el zonnebloemolie
3 el mascarpone
½ groentebouillontablet
1 el platte peterselie