Tuinerwten-ricottaschotel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de tuinerwten in een zeef en schenk er kokend water overheen. Meng de ricotta met de losgeklopte eieren, geraspte kaas, tijm, knoflook en wat peper en zout. Meng de tuinerwten erdoor en schep in de met bakpapier beklede springvorm. Bak in ca. 30 min. gaar. Serveer warm of koud.
Tuinerwten-ricottaschotel
bijgerecht
null personen
312 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de tuinerwten in een zeef en schenk er kokend water overheen. Meng de ricotta met de losgeklopte eieren, geraspte kaas, tijm, knoflook en wat peper en zout. Meng de tuinerwten erdoor en schep in de met bakpapier beklede springvorm. Bak in ca. 30 min. gaar. Serveer warm of koud.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tuinerwten
1 bakje ricotta
2 eieren
100 g geraspte Parmezaanse kaas
2 tl gedroogde tijm
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
springvorm (Ø 24 cm) met bakpapier bekleed