Balsamico-vanilleijs met aardbeien
Vanille-ijs, aardbeien en balsamico: de perfecte match voor een bijzonder toetje.
Aan de slag
Laat het ijs voor gebruik iets ontdooien, zodat het wat zachter wordt. Schep er 3 el azijn door. Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien. Snijd de vruchten in kwarten.
Verdeel het ijs over de coupes en schep de aardbeien erop. Besprenkel met de rest van de azijn.
Balsamico-vanilleijs met aardbeien
Vanille-ijs, aardbeien en balsamico: de perfecte match voor een bijzonder toetje.
nagerecht
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
1 min. wachten
Aan de slag
Laat het ijs voor gebruik iets ontdooien, zodat het wat zachter wordt. Schep er 3 el azijn door. Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien. Snijd de vruchten in kwarten.
Verdeel het ijs over de coupes en schep de aardbeien erop. Besprenkel met de rest van de azijn.
combinatietip:
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g vanilleroomijs
4 el balsamicoazijn
250 g verse aardbeien