Gehakt met pappadums
Aan de slag
Verhit een koekenpan en roerbak het gehakt met de currypasta in ca. 5 minuten rul. Roer de stukjes tomaat en naar smaak zout en peper door het gehakt en laat het gehakt 10 minuten heel zachtjes sudderen.
Laat intussen de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron stuk voor stuk krokant worden. Stapel ze op een bord.
Schep de tzatziki in een schaaltje en meng de koriander erdoor. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakken van de pit.
Schep het gehakt in een warme schaal. Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zelf zijn pappadums beleggen. Lekker met een spinaziesalade met mosterd-honingdressing en basmatirijst.
Gehakt met pappadums
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan en roerbak het gehakt met de currypasta in ca. 5 minuten rul. Roer de stukjes tomaat en naar smaak zout en peper door het gehakt en laat het gehakt 10 minuten heel zachtjes sudderen.
Laat intussen de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron stuk voor stuk krokant worden. Stapel ze op een bord.
Schep de tzatziki in een schaaltje en meng de koriander erdoor. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakken van de pit.
Schep het gehakt in een warme schaal. Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zelf zijn pappadums beleggen. Lekker met een spinaziesalade met mosterd-honingdressing en basmatirijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g mager
3 el milde Indiase currypasta
4 tomaten
8 pappadums naturel
1 bakje tzatziki
15 g verse koriander
1 mango