Homemade hamburgers
De allerlekkerste hamburgers maak je zélf.
Aan de slag
Rooster de hamburgerbroodjes met de gesneden kant op de pan in enkele minuten lichtbruin. Kneed de burgers van het rundergehakt met het water, wat peper en het zout. Bestrijk de burgers met de helft van de olie en gril ze aan elke kant 6 min.
Snijd de ui in ringen, hussel ze met de rest van de olie en wat zout. Rooster ze in en koekenpan in 15 min. licht krokant.
Snijd de vleestomaat in plakken. Leg de hamburgers met de plakjes tomaat, enkele blaadjes sla en de uien op de broodjes. Steek er een prikker in.
Homemade hamburgers
De allerlekkerste hamburgers maak je zélf.
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de hamburgerbroodjes met de gesneden kant op de pan in enkele minuten lichtbruin. Kneed de burgers van het rundergehakt met het water, wat peper en het zout. Bestrijk de burgers met de helft van de olie en gril ze aan elke kant 6 min.
Snijd de ui in ringen, hussel ze met de rest van de olie en wat zout. Rooster ze in en koekenpan in 15 min. licht krokant.
Snijd de vleestomaat in plakken. Leg de hamburgers met de plakjes tomaat, enkele blaadjes sla en de uien op de broodjes. Steek er een prikker in.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 hamburgerbroodjes
450 g mager rundergehakt
1 el kraanwater
½ tl zout
2 el traditionele olijfolie
1 zoete ui
1 vleestomaat
4 blaadjes sla
Dit heb je nodig
satéprikkers