Gepocheerd ei in slablad
bewaar
bewaar

Gepocheerd ei in slablad

De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.

15 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Breng in een lage pan ca. 6 cm water tegen de kook aan. Voeg de azijn toe. Zet het vuur laag, vlak voordat het water kookt. Maak met een lepel een draaikolk. Breek 1 ei in het midden daarvan en laat ca. 3 min. pocheren. Schep uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken. Pocheer zo ook de rest van de eieren. Serveer in blaadjes kropsla met peper en zout naar smaak.

Ei pocheren

Instructievideo - 00:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepocheerd ei in slablad

De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig