Gepocheerd ei in slablad
De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.
Aan de slag
Breng in een lage pan ca. 6 cm water tegen de kook aan. Voeg de azijn toe. Zet het vuur laag, vlak voordat het water kookt. Maak met een lepel een draaikolk. Breek 1 ei in het midden daarvan en laat ca. 3 min. pocheren. Schep uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken. Pocheer zo ook de rest van de eieren. Serveer in blaadjes kropsla met peper en zout naar smaak.
Ei pocheren
Instructievideo - 00:47 min.
Gepocheerd ei in slablad
De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.
null personen
75 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een lage pan ca. 6 cm water tegen de kook aan. Voeg de azijn toe. Zet het vuur laag, vlak voordat het water kookt. Maak met een lepel een draaikolk. Breek 1 ei in het midden daarvan en laat ca. 3 min. pocheren. Schep uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken. Pocheer zo ook de rest van de eieren. Serveer in blaadjes kropsla met peper en zout naar smaak.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el azijn
4 middelgrote eieren
1 krop kropsla