Lentewok met spinazie
Het handige aan een roerbakgerecht: je wokt alles lekker kort in één pan.
Aan de slag
Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de runderreepjes toe en roerbak in 4 min. bruin.
Pers de knoflook boven de wok en en bak 1 min. mee. Schep er de maiskolfjes door en verwarm nog 3 min. Voeg de spinazie toe en schep 1 min. om.
Schep de groenten door de noedels en breng op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel over de kommen. Lekker met geroosterde sesamzaadjes.
Lentewok met spinazie
Het handige aan een roerbakgerecht: je wokt alles lekker kort in één pan.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de runderreepjes toe en roerbak in 4 min. bruin.
Pers de knoflook boven de wok en en bak 1 min. mee. Schep er de maiskolfjes door en verwarm nog 3 min. Voeg de spinazie toe en schep 1 min. om.
Schep de groenten door de noedels en breng op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel over de kommen. Lekker met geroosterde sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g eiernoedels
2 el traditionele olijfolie
1 ui
350 g runderreepjes naturel
2 tenen knoflook
425 g minimaiskolfjes in blik
300 g verse spinazie
3 el sojasaus