Ovenpasta gehakt-spinazie
bewaar
bewaar

Ovenpasta gehakt-spinazie

Deze ovenpasta heb je al in 20 min. in de oven staan. De oven doet de rest.

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt en de kaneel toe en bak 5 min. Voeg de tomaten toe en plet fijn met een houten lepel. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken tot het vocht verdampt is.

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Giet de pasta af en schep met de mozzarella door de gehakt-tomatensaus. Schep in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Ovenpasta gehakt-spinazie

Instructievideo - 01:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenpasta gehakt-spinazie

Deze ovenpasta heb je al in 20 min. in de oven staan. De oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig