Ovenpasta gehakt-spinazie
Deze ovenpasta heb je al in 20 min. in de oven staan. De oven doet de rest.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt en de kaneel toe en bak 5 min. Voeg de tomaten toe en plet fijn met een houten lepel. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken tot het vocht verdampt is.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Giet de pasta af en schep met de mozzarella door de gehakt-tomatensaus. Schep in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Ovenpasta gehakt-spinazie
Instructievideo - 01:47 min.
Ovenpasta gehakt-spinazie
Deze ovenpasta heb je al in 20 min. in de oven staan. De oven doet de rest.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt en de kaneel toe en bak 5 min. Voeg de tomaten toe en plet fijn met een houten lepel. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken tot het vocht verdampt is.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Giet de pasta af en schep met de mozzarella door de gehakt-tomatensaus. Schep in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni grande
1 ui
1 el traditionele olijfolie
300 g rundergehakt
1 tl kaneel
400 g gepelde tomaten in blik
600 g verse spinazie
125 g mozzarella