Salade met geroosterde uien en blauwe kaas
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Uien pellen en elk in vier partjes snijden. Uienpartjes in ovenschaal (of op bakplaat) leggen en besprenkelen met azijn en olie. Blaadjes van takjes tijm ritsen en over uien strooien. In midden van oven uien in 35 à 40 minuten roosteren tot ze zacht zijn, af en toe keren. Veldsla over vier borden verdelen. Geroosterde uien erop leggen. Bakvet erover sprenkelen. Blauwe kaas erboven verbrokkelen.
Salade met geroosterde uien en blauwe kaas
voorgerecht
null personen
300 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Uien pellen en elk in vier partjes snijden. Uienpartjes in ovenschaal (of op bakplaat) leggen en besprenkelen met azijn en olie. Blaadjes van takjes tijm ritsen en over uien strooien. In midden van oven uien in 35 à 40 minuten roosteren tot ze zacht zijn, af en toe keren. Veldsla over vier borden verdelen. Geroosterde uien erop leggen. Bakvet erover sprenkelen. Blauwe kaas erboven verbrokkelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 uien
4 eetlepels rode-wijnazijn
5 eetlepels olijfolie
8 takjes tijm
1 zakje veldsla
150 g blauwe kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 30 x 40 cm