Italiaanse kibbeling met citroenboter
Aan de slag
In grote pan 2 1/2 liter water aan de kook brengen. Broccoliroosjes toevoegen en ca. 2 minuten koken. Tagliatelle toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. In steelpan boter smelten. Citroen schoonboenen, schil raspen en halve citroen persen. Pan van vuur nemen en citroenrasp en -sap door boter roeren. In koekenpan met antiaanbaklaag vis ca. 2 minuten onafgedekt verwarmen. Broccoli en pasta afgieten en over twee borden verdelen. Vis op pasta leggen en citroensaus erover schenken.
Italiaanse kibbeling met citroenboter
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote pan 2 1/2 liter water aan de kook brengen. Broccoliroosjes toevoegen en ca. 2 minuten koken. Tagliatelle toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. In steelpan boter smelten. Citroen schoonboenen, schil raspen en halve citroen persen. Pan van vuur nemen en citroenrasp en -sap door boter roeren. In koekenpan met antiaanbaklaag vis ca. 2 minuten onafgedekt verwarmen. Broccoli en pasta afgieten en over twee borden verdelen. Vis op pasta leggen en citroensaus erover schenken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak broccoliroosjes
1 pak verse tagliatelle alle erbe
50 g gezouten boter
1 kleine citroen
1 pak Italiaanse kibbeling