Linguine met gerookte zalm en citroen
Aan de slag
Rasp de gele schil dun van de citroen. Meng de crème fraîche met de citroenschil en de helft van het bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de linguine af en draai 4 keer een portie rond een vork. Leg elke gedraaide portie linguine van de vork in een warm schaaltje.
Schep in het midden een flinke lepel crème fraîche en daarop een lepel gerookte zalm. Maal er wat peper boven en garneer met de sprieten bieslook.
Linguine met gerookte zalm en citroen
voorgerecht
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil dun van de citroen. Meng de crème fraîche met de citroenschil en de helft van het bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de linguine af en draai 4 keer een portie rond een vork. Leg elke gedraaide portie linguine van de vork in een warm schaaltje.
Schep in het midden een flinke lepel crème fraîche en daarop een lepel gerookte zalm. Maal er wat peper boven en garneer met de sprieten bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kleine citroen
125 ml crème fraîche
2 el verse bieslook
150 g linguine
100 g warmgerookte zalmblokjes