Forel met basilicum uit de oven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Spoel de forellen onder koud water en bestrooi met zout en peper.
Verdeel de gesneden sjalotjes en de venkelknol op een vel bakpapier op een bakplaat.
Leg de vis op de bakplaat en verdeel de citroen erover. Steek de takjes basilicum tussen de citroenen op de vis. Zet alles vast met een touwtje of twee. Bedruppel de hele ovenplaat met olijfolie.
Schuif het gerecht in het midden van de oven en rooster het in ca. 15 min. gaar. Serveer met een tomatensla.
Forel met basilicum uit de oven
hoofdgerecht
null personen
290 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Spoel de forellen onder koud water en bestrooi met zout en peper.
Verdeel de gesneden sjalotjes en de venkelknol op een vel bakpapier op een bakplaat.
Leg de vis op de bakplaat en verdeel de citroen erover. Steek de takjes basilicum tussen de citroenen op de vis. Zet alles vast met een touwtje of twee. Bedruppel de hele ovenplaat met olijfolie.
Schuif het gerecht in het midden van de oven en rooster het in ca. 15 min. gaar. Serveer met een tomatensla.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 forellen
4 sjalotjes
1 venkelknol
1 citroen
4 takjes basilicum
4 el olijfolie
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier, keukentouw